en-USsl-SI
BÜCHI je že 75 let vodilni svetovni ponudnik laboratorijskih tehnologij v R&R, kontroli kvalitete in proizvodnji.
Delujemo v različnih industrijskih branžah, kot so farmacija, kemična industrija, živilska industrija, okoljevarstvene ter akademske raziskave.

Rešitve za številne aplikacije
Naše rešitve za laboratorijske, industrijske ter paralelne evaporacije, za spray drying sisteme, določanje temperature tališča, preparativno kromatografijo, ekstrakcije, destilacije ter razklope, duma metodo in NIR spektroskopijo izpolnjujejo stroge zahteve naših strank širom sveta.

Ključna sporočila našim strankam
Slogan "Kvaliteta v vaših rokah" je princip, ki oblikuje našo filozofijo in naša dejanja. Izziva nas k zagotavljanju izjemnih, strankam prilagojenim storitvam, ki nudijo visoko dodano vrednost.

Bližje strankam
Razvejana mreža naših 16-ih poslovalnic ter podpornih centrov širom sveta in več kot 70 visoko kvalificiranih distribucijskih partnerjev zagotavlja našo prisotnost, kjerkoli že ste. Buchi širom sveta.

Kvaliteta v vaših rokah
Vsi naši produkti so v skladu z našo filozofijo "Kvaliteta v vaših rokah". Stremimo k razvoju čvrstih, domiselno zasnovanih produktov ter rešitev, ki so hkrati tudi priročni ter enostavni za rokovanje. Naš cilj je izpolniti vsa, še tako visoka pričakovanja naših strank. ISO 9001:2008 Certificate