en-USsl-SI
Švicarsko podjetje Micro-Macinazione S.A. ima že več kot 40 let izkušenj na področju mikronizacije in je vodilni ponudnik storitev ter opreme za mikronizacijo v farmacevtski ter kemični industriji.

Podjetje je locirano na 3 lokacijah, dve izmed njih, namenjeni mikronizacijskim storitvam ustrezata standardom Dobre Proizvodne Prakse (cGMP) in sta redno pregledovani s strani FDA; Swiss Medic ter certicifirani s strani pristojnih japonskih inštitucij. Skupno je na teh dveh lokacijah 27 mlinov na zračni curek, 2 PIN mlina, izolacijske komore in pnevmatski transporterji. Postavljena oprema omogoča eno izmed najvišjih evropskih kapacitet mikronizacije, več kot 1000 ton na leto. Tretja lokacija je namenjena inženiringu in razvoju standardne ter po željah strank prilagojene opreme za mikronizacijo.

Micro-Macinazione je edinstveno pozicioniran kot strokovnjak, tako na področju mikronizacije kot inženiringa. Sinergija obeh kompetenc, skupaj z R&D divizijo nam omogoča razvoj rešitev procesne optimizacije v mikronizaciji API ter HAPI spojin ter inovativnih tehnoloških pristopov k povečanju topnosti slabo topnih zdravil.